Straling Beperken - Afschermen

Gepubliceerd mrt. 09, 22
6 min read

Straling Beperken - Afschermen

Welke voeding en supplementen zijn aan te raden? Met andere woorden: Gezond eten (bescherming tegen straling). Wat meer eiwit en minder koolhydraat, suiker, tabak en alcohol, bevordert de aanmaak van anti-oxidanten. Een glaasje water bij je koffie gaat uitdroging tegen. Samen met rust, ont-stressen, beweging en goed slapen verhogen we onze weerstand, ook tegen straling (EMV’s).

verhogen op diverse manieren je weerstand. Met name zink maar ook koper zijn essentieel voor een sterk immuunsysteem en de aanmaak van anti-oxidanten. Zink is ook betrokken bij de : het vermogen van hersenweefsel zich te herstellen en herstructureren, na schade en overprikkeling. Zink (een tekort daarvan) speelt ook een belangrijke rol bij ziekteprocessen, depressie en gedrag(sstoornissen).

Beschermt op 3 manieren. Het is een zeer die beschermt tegen vrije radicaalschade. Het kan de functie van het zeer belangrijke SOD overnemen als het lichaam hier niet voldoende van kan maken. Platina stimuleert alpha hersengolven. Straling bevordert bèta golven. De meeste mensen produceren voornamelijk bèta golven, deze geven activiteit en allertheid, maar ook spanning, angst, frustratie en boosheid.

Straling Beperken - Afschermen

Werken In De Nabijheid Van Radiostraling Van Antennes - EMF health kaartJezelf Beschermen Tegen Straling - EMF health kaart

Platina bevordert de communicatieoverdracht in de hersenen en helpt energie vrijmaken. Dit draagt bij aan bescherming van de cellen en mentale rust. *Enkele effecten van nano platinadeeltjes zijn het voorkomen en tegengaan van schade in de longen veroorzaakt door sigarettenrook, het beperken van vrije radicaalschade in darmweefsel, levercellen en hersenen, en het versterken van de motorische hersengebieden.

IJzer is ook een bouwsteen van een aantal enzymen die een functie hebben in de regulatie van de stofwisseling. Cellen hebben ijzer nodig voor de en op deze manier ondersteunt ijzer een normale groei en ontwikkeling. IJzer is verder onontbeerlijk voor de aanmaak van de “happy hormonen” dopamine en serotonine.

Magnesium en versterkt zo de afweer omdat stress het immuunsysteem ondermijnt. Een teveel aan calcium in de cellen wordt door magnesium uit de cel verdreven. Zo kan een spier of zenuw zich weer ontspannen na inspanning. Een tekort aan magnesium werkt kramp en stijfheid in de hand - HQR. Als EMV’s het calciumgehalte in de cellen verhoogt, zoals wetenschappers beweren, is dat misschien mede een reden waarom een magnesium hebben. straling mobiele telefoon.

Dat Je Ziek Kunt Worden Van Je Mobieltje Is Een Feit

Een van die middelen zijn Magneetjes in de vorm van een sticker (dotjes) die een frequentie met zich mee zouden dragen, welke helpt het effect van de onnatuurlijke frequentie van verschillende stralingsbronnen te neutraliseren of verzachten. Dit is gebaseerd op de wet van “entrainment”. De meningen over deze magneetstripjes zijn uiteenlopend, maar veel mensen (ook kinderen) zeggen positieve resultaten te ervaren, en dit ook te zien bij hun huisdieren.

De radioactieve stoffen die bij een kernongeval vrijkomen, kunnen radioactief jodium bevatten. straling meten. Dit radioactieve jodium wordt na inademing opgenomen in de schildklier. Bescherming tegen straling in huis. Door tabletten te slikken met niet-radioactief (stabiel) jodium neemt de schildklier minder van het radioactieve jodium op. Stabiel jodium werkt alleen als het kort voor of in de uren na het overkomen van de radioactieve wolk wordt ingenomen.

Wetenschappers en artsen hebben grote zorgen geuit over thermische en niet-thermische effecten op basis van vele studies. Feit is dat we met zijn allen op dit moment als proefdieren worden blootgesteld aan een gigantisch experiment, of we dat willen of niet. 5G is aan het uitrollen. Daarbij lijken kinderen extra kwetsbaar omdat hun schedeldikte dunner is.

Bescherming Tegen Electromagnetische Straling

Voor mij alles bij elkaar reden genoeg om mezelf een beetje extra te beschermen. Wat doe jij? (kort filmpje uitleg 5G en mogelijke risico’s). straling bescherming. Help ons om onze site te verbeteren .

Zenders voor UMTS en GSM, DECT-telefoons, draadloze internetmodems, Bluetooth apparatuur zijn een belangrijke bron van Elektrosmog vervuiling. Deze middelen zorgen ervoor dat je voortdurend verzwakt, naarmate je meer en langere tijd aan hun straling bent blootgesteld. Gelukkig worden we ons meer en meer bewust van de nadelige effecten op onze gezondheid en op de ons omringende natuur.

We hebben steeds meer onverklaarbare klachten als vermoeidheid, niet fit zijn. Een groeiend aantal mensen heeft hier dermate last van dat ze uit pure wanhoop hun intrek nemen in een tent omdat ze niet meer kunnen functioneren in een normale woonomgeving. En in de natuur is geconstateerd dat een compleet bijenvolk zich anders ging gedragen door deze verstoring.

Anti Straling

Men wijt deze verstoring in de natuur aan onze geavanceerde technologie. Waar gaat dit naartoe? Hoe gezond is onze leefomgeving nog en hoe gezond is de grond onder onze voeten? Zijn we met een langzame zelfvernietiging bezig? Of zijn dit de onvermijdelijke gevolgen van een versnelde wetenschappelijktechnische ontwikkeling? Spininversie Een spininversie ontstaat als je te lang of te vaak in een elektromagnetisch storingsveld verblijft in combinatie met een verminderde weerstand.

Bij een spininversie wordt onze aura niet meer van voldoende energie voorzien omdat een groot deel van de elektronen waaruit ons lichaam is opgebouwd energie verbruikt in plaats van energie uitzendt. De elektronen draaien geïnverteerd of omgekeerd, vandaar het woord spin-inversie (omgekeerd draaien). De eerste tekenen zijn dat je ondanks een goede nachtrust, toch steeds vermoeid opstaat.

Dit is niet zo eenvoudig, en we kunnen het niet helemaal vermijden. Laat je woonplek onderzoeken op aardstralen. Als je een goede weerstand hebt, ben je er niet zo gauw vatbaar voor. Dus zorg voor een goede fysieke afweer. Je kunt je afweer versterken door je manier van leven: een goede balans in werken en ontspanning, beweging en rust.

Electrosmog Bescherming

Doe waar je hart naar uitgaat. Eet gezond basisch voedsel waar meer (licht)energie inzit, dus biologisch en vers, zonder toevoegingen. Emoties er laten zijn en niet oppotten. Alles wat je dus letterlijk negatieve energie oplevert, moet je vermijden. Door je eigen frequentie (lichtkracht) te verhogen creëer je van binnenuit weerstand tegen alle lagere frequenties.

Dat klinkt je misschien raar in de oren, maar toch blijkt dit in veel gevallen waarheid te zijn. Als je je bewust wordt van de emoties die je blokkeren in het zijn wie je werkelijk bent, en met deze emoties aan de slag gaat, ben je jezelf aan het helen.

Bescherming Tegen Straling - EMF health kaartEmf Protection - EMF health kaart

Je zorgt ervoor dat je frequentie (van bewustzijn en Licht) verhoogt. Als je nu een stukje van jezelf hebt geheeld, heb je ook een stukje van de aarde onder je voeten geheeld. Wordt het nu te ingewikkeld en ongeloofwaardig? Ik probeer het verband uit te leggen. Wij hebben een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam.

Straling Beperken - Afschermen

Deze lichamen omvatten/overlappen elkaar allemaal, je kunt ze niet gescheiden zien. Al onze lichamen trillen op een eigen frequentie. De fysieke trilling is een ‘zwaardere’ trilling die we als vaste vorm kunnen waarnemen. De andere frequenties kunnen we niet zien met ons fysieke oog, maar wel op een andere manier voelen of waarnemen.

Schadelijke Straling  Je Baby Beschermen Tegen Elektromagnetische Straling - EMF health kaart


Zo is alles wat we om ons heen zien, en ook datgene dat we niet met het fysieke oog kunnen waarnemen, trilling. Trillingsvelden van verschillende frequenties in verschillende structuren. Alles resoneert met elkaar en heeft invloed op elkaar. Wel eens iemand ontmoet die precies weet wat je bedoelt? Dat jullie maar 1 woord nodig hebben? We zitten dan op dezelfde golflengte, zeggen we dan.

Navigation

Home

Latest Posts

Lichaamsgericht Energetisch Therapeut

Published May 29, 22
6 min read

Energetische Therapie

Published May 22, 22
6 min read

Hoogsensitief

Published May 22, 22
6 min read